На Тячівщині під час затримання чоловік накинувся на поліціянтів з ножем

10 Серпня 2023, 11:38
На Тячівщині під час затримання чоловік накинувся на поліціянтів з ножем 258
На Тячівщині під час затримання чоловік накинувся на поліціянтів з ножем

У селі Мала Уголька, що на Тячівщині, поліція розшукала небезпечного зловмисника, який переховувався від суду. Під час затримання фігурант з ножем накинувся на поліцейських.

Про це йдеться на сторінці поліції у фейсбуці.

Співробітники кримінальної поліції Тячівського районного відділу отримали оперативну інформацію про місце перебування зловмисника, який переховувався від суду за вчинення грабежу. Окрім цього відомо, що він раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за розбійний напад та зґвалтування.

Правоохоронці прибули до встановленого місця,  де і виявили 32-річного фігуранта.

Як тільки зловмисник помітив поліцейських, почав втікати. Потім забіг до будинку, де схопив ніж та спробував завдати ним удари працівникам поліції.

Правоохоронці застосували до нападника заходи фізичного впливу та спецзасоби і, на щастя, уникнули серйозних ушкоджень.

Слідчі вилучили з місця події знаряддя злочину – ніж. Самого підозрюваного, відповідно до статті 207 КПК України, помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Тепер, окрім пограбування, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі поліції інкримінують затриманому і ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, тобто Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

У справі триває досудове розслідування.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024